Cv ketel kopen

Voor het leveren en installeren van nieuwe cv ketels hanteren wij standaard prijzen, (vanaf om en nabij € 2000,00 tot ca. € 3000,00 afhankelijk van type toestel, al dan niet nieuwe doorvoer en uitgaand van uitwisseling combiketel / combiketel).

Alle gangbare merken kunnen wij leveren, installeren en onderhouden, maar vaak werken wij met de kwaliteitsmerken Intergas, Remeha en Nefit. Bijna 40 jaar ervaring in verkoop, service en onderhoud heeft geleerd dat deze merken, betrouwbaar zijn op het gebied van kwaliteit en prestatie, verkrijgbaarheid van onderdelen en service en coulance van de fabrikant, als er onverhoopt toch iets mis is. Wij kijken over een periode van vele jaren in praktijksituaties, in tegenstelling tot bijvoorbeeld consumententest, welke een momentopname zijn onder min of meer ideale omstandigheden en waarbij elk jaar een ander merk of type uit de bus rolt als 'beste koop'.

U kunt kiezen uit diverse soorten regelaars en eventueel een nieuwe dak- of muurdoorvoer. Ook gelijktijdig afsluiten van een service abonnement is mogelijk, doch niet verplicht.
Een (vrijblijvend) bezoekje om ter plaatse te bekijken welke ketel voor u geschikt is, kan tevens uitwijzen of de installatie binnen een standaard plaatsing valt, of dat er mogelijk nog extra werkzaamheden nodig zijn.

Wanneer wij een prijs overeenkomen is deze all-in, zonder achteraf bijkomende kosten voor de afgesproken werkzaamheden. Wij vernieuwen alle aan slijtage onderhevige aansluitmaterialen, de bestaande dak- of muurdoorvoer wordt desgewenst vernieuwd, (optie). Wij leveren kwaliteit, ook voor de langere termijn. De garantieperiode bedraagt 18 maanden, zonder extra kosten of abonnementverplichtingen (!) conform de voorwaarden van Techniek-Nederland + eventuele langere fabrieksgaranties.

Wanneer een opdracht ons gegund wordt, kunt u er van op aan dat de werkzaamheden netjes en met zorg uitgevoerd worden, door een vakbekwaam monteur. Wij voeren altijd een z.g. nacontrole uit, waarbij het toestel wordt gecontroleerd en afgesteld door een van onze servicemonteurs. Ook voeren standaard een dichtheidstest uit ter controle van de gasinstallatie in uw woning.

Uiteraard kunt u na de plaatsing voor onderhoud en service op ons rekenen. Bij onverhoopte storingen kunt u te allen tijde een beroep op ons doen en zijn wij snel ter plaatse.

Bij koop betaald u bij ons gewoon via factuur, binnen 14 dagen na plaatsing. Contante betaling op de dag van plaatsing of bankoverschrijvingen vooraf, is niet nodig.

Zo kunt u een kwaliteitstoestel aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs, geïnstalleerd door een betrouwbare lokale installateur (geen ééndagsvlieg, of verkoopformule met installatie door derden), met een hoog serviceniveau, geen onaangename verassingen of meerprijzen achteraf en met alle gebruikelijke Techniek-Nederland en fabrieksgaranties.

Uiteraard proberen wij in onze offertes de prijzen zo scherp mogelijk te stellen, echter wel met behoud van kwaliteit en service. Nog goedkoper kan misschien, maar brengt het risico met zich mee dat daarvoor op zeker moment toch een prijs voor betaald wordt. Het aloude spreekwoord ‘goedkoop is duurkoop’ is vaak van toepassing op installatie en onderhoud van combiketels.

Actuele acties:

Indien u een onderhoudsabonnement afsluit, (bijv. ServicePlus, 18mnd interval, à 12,25 p/mnd), krijgt u een korting van € 100,00 direct op de factuur.

Meer informatie of een offerte? Vul het contactformulier, We nemen dan z.s.m. contact met u op.