Over ons

Onze website is onlangs vernieuwd en nog in ontwikkeling.


Al meer dan 30 jaar biedt ons bedrijf zijn diensten aan voor particulieren, bedrijven en woningcorporaties. Vanuit onze vestiging in Middelburg staan we met ons team van 10 à 12 medewerkers klaar voor installatiewerkzaamheden en service en onderhoud.

Alhoewel wij ook grotere werken uitvoeren en daarbij gebruik maken van hedendaagse technieken, zijn wij met name gespecialiseerd in het aloude "klantenwerk". Ons bedrijf is hieruit ontstaan en wij beschouwen dit als een van onze meest uitdagende en belangrijkste werkterreinen.

U kunt bij ons terecht voor uw cv-installatie, ketelvervanging en voor gas-, water- en rioleringswerkzaamheden,  Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor het plaatsen van zonnepanelen Met het ontwerp en de aanleg van zonnestroominstallaties hebben wij ruime ervaring en wij beschikken over de nodigde kennis en kunde. Wij maken indicatieve offertes op basis van een dakscan en/of een offerte op maat, na een bezoek bij u aan huis. Wij kunnen u adviseren m.b.t. de verschillende soorten zonnepanelen en de diverse omvormer systemen.

Wij hanteren scherpe prijzen echter wel met oog voor kwaliteit. De laagste prijs is niet altijd de beste keus voor installaties die 15 tot 25 jaar of langer moeten meegaan.

Ook als er onverhoopt iets hapert is het belangrijk dat u kunt terugvallen op een solide regionaal bedrijf met kennis van zaken en een lange staat van dienst.

Als erkend lid van  Abel&co-installateur en Techniek Nederland staan wij garant voor vakwerk en goede service.

Wilt u weten wat Installatiebedrijf J de Visser voor u kan betekenen? Bel dan: 0118-636340. Of vul het contactformulier in.